Sponsors

O Strategie Simpla-Strategia Incrucisarii EMA

Aceasta este o metoda simpla de tranzactionare care foloseste indicatori obisnuiti ai platformei: doua medii mobile exponentiale, una rapida si alta lenta.
Poate fi aplicata pentru toate perechile si toate time frame-urile, darn u este utila in conditiile in care piata are o miscare slaba.
Indicatorii se pun pe gafic in urmatoarea configuratie:
  • Din fisierul de indicatori ai platformei se alege EMA si apoi de la proprietati se modifica setarile parametrilor astfel: perioada se alege 9, MA method sa fie exponential aplicata la preturile de inchidere. Aceasta va fi fast EMA, iar culoarea o alegeti care doriti, sa zicem rosu.
  • Din acelasi fisier se alege din nou indicatorul EMA: setare perioada 14, sa fie exponentiala, aplicata la pretul de inchidere. Este slow EMA si alegeti ce culoare doriti, de exemplu galben.
Regului de intrare in trade:
Se intra long cand fast EMA incruciseaza slow EMA de jos in sus.
Se intra short cand fast EMA incruciseaza slow EMA de sus in jos.
Reguli de iesire:
  • Pozitii long: stop loss se fixeaza la nivelul minimului ultimei lumanari inainte de a aparea incrucisarea indicatorilor.
  • Pozitii short: stop loss se fixeaza la nivelul maximului minimului ultimei lumanari inainte de a aparea incrucisarea indicatorilor.
Take profit este in functie de stop loss si binenteles ca nu ar trebui sa fie mai mic decat acesta, in general se pune 1.5 x SL, sau 2 x SL.
Daca in timp ce pozitia este deschisa apare o noua incrucisare inainte de take profit sau stop loss, pozitia ar trebui inchisa.


Toate strategiile prezentate sunt in scop informativ, ele NU reprezinta instructiuni de tranzactionare si sunt folosite pe propriul risc.Nu este recomandata folosirea lor pe un cont real inainte de a fi testate pe un cont demo.

Comentarii

Sponsors

Postări populare de pe acest blog

Metatrader 4 Pentru Toti

O Scurta Introducere:Strategii Forex

 Home